måndag 12 maj 2008

Avkoppling i Lepola

Sällskapligt lamm


I helgen har jag och sex av mina kvinnliga kollegor varit på vår traditionella resa till den finländska metropolen Lepola. (Någonstans mellan Åbo och Helsingfors.) Där ägnar vi oss åt att dricka vin och prata i munnen på varandra. Sedan sist har värdinnan Berit skaffat bordercollien Jussi, av oss raskt omdöpt till Jussilainen. Han är söt men korkad och ägnade helgen åt att valla oss och bli häcklad av fåren. Nu när vi åkt är han förmodligen deprimerad över att hans nya flock lämnat honom.




Sällskaplig Jussilainen



När vi anlände passade kattsyrran på gården på att föda fyra bedårande små kattungar. I Berits säng. Förra gången kom Anna-Gretha hem till maken med förslag på bastu, nu blir nog förslaget att åka till Finland och hämta kattungar i sommar.




Sällskap med stegmätare

På lördagen åkte vi till Fiskars bruk och grävde stora hål i våra plånböcker. I går kom vi upp över 10 000 steg i stegtävlingen.


Fiskars
Solen har gassat och vi har alla bränt oss i varierande grad. Avkoppling i Lepola leder ofta till att man behöver ännu mer avkoppling när man kommer hem. Lovar att sova gott i natt!

Inga kommentarer: