tisdag 6 maj 2008

Frivilligt våldtagen och slagen?

Om det nu är så att de som prostitutionsförespråkarna brukar kalla "sexsäljare" ingår en ömsesidig transaktion med sina kunder, hur kan det då komma sig att en man som Josef Fritzl om och om igen kunnat besöka samma bordell och där misshandla och våldta de s k "sexsäljarna".

"Därför bytte klubben ut kvinnorna som Josef Fritzl träffade hela tiden. Ingen av dem ville träffa honom mer än en gång efter det han utsatt dem för."

Jaha. Så kvinnorna i fråga valde helt frivilligt att låta sig utsättas för Frizl, som tidigare misshandlat och våldtagit deras kollegor?

Jo just.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man bytte ut alla prostituerade med jämna mellanrum.

Troligen för att kunderna skulle få lite variation.


Men om med hjälp av detta fall förespråkar förbud mot prostitution . Bord eman inte då även förespråka förbud mot äktenskap/relationer och mot att få lov att ha barn.

Mannens barn och kanske även hans fru måste väl ändå ha lidit mer än vad yrkeskvinnorna fick göra?

Bloggerskan sa...

Jag förstår inte riktigt liknelsen mellan att skaffa barn med sin partner och att köpa sex.

Jag förespråkar ett förbud mot sexköp oavsett vad Josef Fritzl tagit sig för. Därför att jag anser att i och med penningtransaktionen kan man inte prata om frivillighet, OCH att sex är något man skall göra frivilligt. (Till skillnad mot t ex lönearbete.)

tiarafeministen sa...

Håller med, nivån av "frivillighet" verkar mycket låg med tanke på att flickorna måste ha vetat att det inte var en särskilt trevlig upplevelse (Sen kanske de inte förstod hur hemskt det skulle vara).